Subota, 16. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

‘Najsličnije blizanke’ na svijetu, žele djecu s – istim muškarcem (FOTO)

Preuzmite sliku

Sestre su postale popularne prije nekoliko godina jer su išle na plastične operacije kako bi bile što sličnije. Od 2012. su u vezi s istim dečkom, a majka ih sada nagovara da zatrudne s njim te da imaju “istu” djecu.

Anna i Lucy DeCinque (33) iz Australije proglašene su najsličnijim blizankama na svijetu, a sada su svijetu otkrile kako su spremne na zasnivanje obitelji.

Na to ih, kažu, nagovara njihova majka koja želi da zatrudne s istim muškarcem kako bi imale identičnu djecu. Blizanke su već u vezi s 35-godišnjim Benom Byrneom koji bi trebao biti budući otac.

“Ljubav je ljubav. Svi smo odrasli. Majka nas nagovara da zatrudnimo u isto vrijeme i da rodimo prirodnim putem. Ne znam kako će to ispati. To će biti pravi izazov i pritisak na Bena” kažu blizanke.

Anna i Lucy su ranije planirale i vjenčanje s Benom, ali australski zakon ne dopušta poligamiju tj. ženidbu s više partnera.

– Ako bi mogle promijeniti zakon i stav vlade, obje se želimo udati za Bena. Mislim da to trebamo napraviti i da se to treba dopustiti i drugima. Nikoga ne povrjeđujemo – rekle su sestre, te su dodale

“Znali smo da će neki misliti da je to nastrano, hodati s blizankama jer nas svi gledaju kao trofeje. Morali smo se uvjeriti da nas Ben voli obje.”

Sada kažu kako se žele posvetiti tome da izgledaju potpuno prirodno. Prirodnom izgledu su se okrenule kada su ih njihovi pratitelji na Instagramu počeli vrijeđati. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,