Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najprovokativnija fudbalerka nakon završetka karijere zaradila 600.000 eura na platformi za odrasle

Preuzmite sliku

Samo od jedne platforme je za godinu dana zaradila 600.000 eura, a to je samo djelić zarade.

Madelene Wright bila je poznata fudbalerka Engleske. Ženski fudbal je doživio ekspanziju u kolijevci ovog sporta, a jedna od dama koje su privlačile veliku pažnju bila je upravo ona.

Bila jer je odlučila da joj je dosta jurnjave za loptom, pa sada “dribla” na društvenim mrežama.

Dobila je otkaz u Charltonu jer se pojavila slika kako pije šampanjac za volan Land Rovera, to je bilo dovoljno da odluči da promijeni karijeru.

“Voljela sam Charlton, svoje trenere i ekipu pa me odluka kluba da me otpusti pogodila. Nakon što sam otpuštena sam počela da razmišljam hoću li opet moći da igram i na kojem nivou, te hoće li me iko od klubova htjeti. Bilo mi je jasno koliko sam ljudi razočarala“, pojasnila je Wright.

Skandal za volanom joj je donio ogromnu popularnost, pa je na Instagramu preko noći postala jedna od praćenijih ličnosti fudbala. Razni brendovi su vidjeli šansu da ih reklamira upravo ova dama, pa su joj ponudili različite tipove saradnje, piše Nova.rs.

Fudbalu je rekla zbogom, a otvorila vrata znatno ležernijem životu, ogroman novac, čak 600.000 eura je za godinu dana zaradila samo na platformi za odrasle „Only Fans“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Madelene Wright (@madelene_wright)

„Sve se dogodili jako brzo, kontaktiralo me mnogo sportskih brendova, kao da je to bio kraj jedne, a početak druge karijere.“

Počela je da zarađuje, pa je počela da pravi sve više erotskog sadržaja za svoj profil na sajtu za odrasle. Ubrzo je postala prava zvijezda ove industrije.

Ipak, onda je naprasno nestala.

Odlučila je da napravi pauzu, a onda se vratila sigurnom izvoru zarade, najavila je povratak u “raj za muškarce”.

“Imala sam malu pauzu, ali vratila sam se, dušo”, napisala je zgodna fudbalerka.

Odlučila je da pojasni i kako joj je to promijenilo život.

“Ne mogu da lažem, to mi je potpuno promijenilo život. Mogla sam da putujem svijetom i da uživam u puno luksuznih mjesta i stvari. Kao rezultat onoga što se dogodilo, otvorila su se mnoga vrata u različitim industrijama, mnogi su me brendovi počeli da me traže“, rekla je Medelin za Sun.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Madelene Wright (@madelene_wright)

Trenutno pretplata na njen račun košta 24,75 dolara mjesečno.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje