Srijeda, 7. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Najjači na svijetu dobio otkaz na Diskaveriju!

discovery1
Preuzmite sliku

Ber Grils je pobijedio divljinu, ali ne i čelnike televizije Diskaveri koji su riješili da mu kažu \'hvala na saradnji\’!

\"discovery1\"Čovjek koji rizikuje život u svakoj epizodi emisije \”Čovjek protiv divljine\”, najekstremnijeg televizijskog formata na svijetu Ber Grils (37), dobio je otkaz na ovoj televiziji nakon pet godina.

Učio nas je da preživimo u opasnim džunglama, tundrama, stepama i pustinjama, koji dio škorpije je najukusniji za jelo, a onda je \”tamo neko\” rekao \”dosta\”.

Bivšem marincu Beru Grilsu ukinuta je emisija nakon pet godina rizikovanja života zbog dobrog televizijskog programa, i to zato što čelnici televizije nisu uspjeli da ga \”nagovore\” da snimi dva projekta za koje je potpisao ugovor.

Iz ovog razloga će šesta sezona \”Čovjeka protiv divljine\”, koja počinje da se emituje u avgustu, biti i posljednja.

\”Kanal Diskaveri je riješio da prekine saradnju sa gospodinom Berom Grilsom zbog problema sa ispunjavanjem uslova ugovora\”, rekao je portparol televizije, prenosi američka štampa.

Portparolka Bera Grilsa je potvrdila ovu vijest saopštenjem iz kojeg se vidi da je Ber možda prestao da \”radi na Diskaveriju\”, ali da ćemo ga i dalje gledati kako nas uči da zapalimo vatru, \”prebijemo medvjeda\” i preletimo Everest.

\”Berov cilj je oduvijek bio da pravi emisije koje znače nešto ljudima, koje imaju smisla. Rizikovao je svoj život nebrojeno puta i time kanalu Diskaveri donio nekoliko priznanja\”, rekla je Heder Krug. \”Nažalost, Ber i Diskaveri nisu mogli da se dogovore oko novih televizijskih formata, pa je Grils zbog toga riješio da je bolje prekinuti saradnju. On je obožavao emisiju \'Čovjek protiv divljine\’ i on neće svojim fanovima uskratiti to fenomenalno iskustvo – uskoro će početi novi projekat koji će Ber i producirati, a koji će biti podjednako \'opasan\’ i interesantan\”, piše u saopštenju.

Izvor: Mondo / Foto: Tuzlanski.ba


Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: