Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Najava: Balkan Connection Night – Club “Palma”

letak-dom5
Preuzmite sliku

Po prvi put našem gradu će se predstaviti jedan od najboljih srbijanskih DJ-jeva i producenata elektrosnke muzike koji dolazi iz Beograda i čije ime je Jelly For The Babies

letak-dom5U subotu 10. novembra 2012. sa početkom u 22:00 sata, po prvi put u našem gradu, u klubu Palma, bit će Vam predstavljen jedan od najboljih labela elektronske muzike koji dolaze sa Balkana i Južne Amerike, tačnije Buenos Airesa, čije ime je ujedinilo snage najboljih DJ-jeva elektronske scene!

BCO Records je label koji ima tradiciju najboljeg prgressive house, tech-house i deep house labela u regionu. Trake, singlovi, EP-jevi, i albumi su uvijek predstavljali dio obavezne liste traka koje su svirale u setovima John Digweeda, Nick Warrena, Hernan Cattanea, Sashe, Dubfire-a, 16 Bit Lolitasa, Dave Seamana, Timo Massa, Sultana i mnogih drugih.

Na ovom labelu su po prvi put u gradu Tuzli izdavali i najbolji tuzlanski producenti i DJ-jevi: Vanyano i DJ Borg sa mnogo zdath EP-jeva, singlova i remiksa. Stoga, s velikim ponosom klub Palma će vam predstaviti noć koju nećete zaboraviti:

BALKAN CONNECTION RECORDS PARTY NIGHT with DJ's:

Jelly For The Babies (BG) i Vanyanom (TZ)

Po prvi put našem gradu će se predstaviti jedan od najboljih srbijanskih DJ-jeva i producenata elektrosnke muzike koji dolazi iz Beograda i čije ime je Jelly For The Babies kojeg ćete uz udružene snage tuzlanskog DJ-a Vanyana imati priliku čuti u subotnjoj večeri.

Njegov posljednji remiks pjesme Just A Dream by J.Knobb izašao je upravo na Balkan Connection Records i naišao je na ogromnu podršku i među top 10 must hear progressive house traka na Beatportu što dovoljno govori o kvaliteti ovog DJ-a i producenta koji iza sebe ima preko 60 izdatih traka, EP-jeva, albuma i singlova.

Vanyano je DJ koji je već poznat našoj javnosti i koji će specijalno za ovu noć predstaviti novi materijal sa svog nadolazećeg EP-a Seven Fallen Angels! Njegov prvijenac i masterpiece Grom EP izašao je na Balkan Connection Records labelu kao i posljednji remiks pjesme All Be Fine by Ewan Rill. Tuzlanskoj publici se već mnogo puta predstavio u najboljem muzičkom svjetlu i stoga važi kao jedan od najboljih tuzlanskih DJ-jeva i producenata.

Više info na Facebook eventu: OVDJE.

Rezervacije mozete izvršiti na broj telefona: 062 624 505, Vidimo se u klubu Palma!

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: