Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nada Topčagić: Zahvaljujući Ibrahimoviću doživjela sam slavu koju neću zaboraviti

Preuzmite sliku

Ja se od srca zahvaljujem Zlatanu Ibrahimoviću jer sam danas doživjela slavu kakvu nikad u životu nisam doživjela i koju neću zaboraviti dok sam živa, kazala je za BHRT folk pjevačica Nada Topčagić, gostujući u emisiji “Jutro za sve”.

Nakon što je fudbaler Zlatan Ibrahimović predstavljen na pozornici čuvenog italijanskog festivala Sanremo uz taktove njene pjesme “Jutro je”, Topčagić kaže da joj telefon već dva dana ne prestaje da zvoni.

“Ja sam totalno u šoku šta me sve ovo snašlo. Ovo nikad nisam doživjela u životu za mojih skoro 45 godina bavljenja karijerom. Ja sam sinoć morala popiti tablete za smirenje. Toliko su počeli sa svih strana da me zovu da se upalio čitav region”, rekla je Topčagić.

Pjevačica ističe da nije očekivala tako veliko interesovanje javnosti nakon što je Zlatan Ibrahimović predstavio njenu pjesmu na Sanremu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nada Topcagic (@topcagicnada)

“Šta sam danas doživjela, ovo je totalan haos. Svi su mediji došli pred kuću da me zovu, da me snimaju. Nisam ovo uopšte očekivala”, priča Topčagić.

O slavnom fudbaleru Milana govorila je samo u superlativima.

“Jednostavno, čovjek me je bacio u totalnu orbitu. Zamislite šta znači da jedan takav festival kao što je Sanremo, da svira taktove pjesme ‘Jutro je’, i da izlazi Ibrahimović… to je za mene bilo strašno. Takav jedan čovjek, takva jedna ličnost koju voli maltene cijeli svijet. Proslavio je svoj 500-ti gol uz ‘Jutro je’ i ja mu želim zdravlje da i hiljaditi gol bude uz ovu pjesmu”, poručila je Nada Topčagić u jutarnjem programu BHT1 “Jutro za sve”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje