Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Na TikToku se pravio mrtav 321 dan i sve snimao: Dobio je ulogu u seriji CSI

Preuzmite sliku

Josh Nalley, muškarac iz Kentuckyja, 321 dan se pravio mrtav i snimao na TikToku te mu se ostvarila velika želja – dobio je ulogu mrtvog tijela u seriji CSI: Vegas.

Nalley je zaista bio uporan te 321 dan zaredom objavljivao snimke na kojima glumi mrtvaca, a u godinu dana svoje izvedbe postajao je sve bolji i bolji. U međuvremenu je postao viralni hit, a primijetili su ga i producenti serije CSI te mu ponudili ulogu života – da glumi mrtvaca.

U razgovoru za Courier Journal objasnio je da nije imao glumačkog iskustva, ali je s vremenom naučio kako uvjerljivije glumiti leš.

“Ne volim govoriti pred kamerama, ali lako mogu ležati i ponašati se kao da sam mrtav. Nakon što sam napravio više od 300 ovih postova, napredovao sam i postao bolji. U početku ste mogli vidjeti kako dišem ili lažnu krv koja je izgledala loše. Prestao sam upotrebljavati krv i postao bolji u zadržavanju daha”, rekao je.

@living_dead_josh #fyp #1yearanniversary #foryoupage ♬ original sound – bleu

@living_dead_josh #whoswatching #foryoupage #csivegas #fyp ♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje