Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Na Netflixu je izašao dokumentarac o Georgini, a upravo su isplivale i fotografije prije operacija

Preuzmite sliku

Na Netflixu se počeo prikazivati dokumentarac o djevojci Cristiana Ronalda, “Ja sam Georgina” o kojem se priča već mjesecima, a krenuo je na njezin 28. rođendan.

Georgina Rodriguez svjetski je poznato ime zaručnice slavnog nogometaša, ali prije te je veze bila djevojka koja je radila na svojoj karijeri modela, radeći u butiku, a izgledala je sasvim uobičajeno. Prva epizoda reality serije obilovala je zanimljivostima pa su tako Georgina i Cristiano iskreno pričali o svojoj ljubavi.

 • Prisjetili su se tako trenutka u kojem su se prvi puta sreli, a osim toga su opisivali i svoj stil života ispunjen putovanjima, raskoši i luskuzom. Pokazali su tako i privatni avion te unutrašnjost vila koje posjeduju u Madridu i Torinu. Zajedno su od 2016. godine, a sada očekuju i blizance. Ipak, ono što je mnoge iznenadilo je Georginin izgled prije nego što je upoznala nogometaša.

  Piše se da je povećala grudi, smanjila nos, popunila usne, korigovala obraze i ubrizgivala botoks.

   

  Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

   

  Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

  “Kao djevojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Nito pri mom rođenju ne bi rekao da ću biti lijepa. Uvijek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Niko nije savršen, ali smo unikatni”, rekla je Georgina u jednom intervjuu.

  Ipak, ono što govori kao da se ne podudara s akcijama koje je, čini se, poduzela. Naime, kada su se ona i nogometaš počeli viđati, paparazzi su opsjedali dizajnersku trgovinu Gucci u Madridu u kojoj je radila, a nedavno su fotografije ponovno isplivale u javnost.

   

  Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

   

  Objavu dijeli Netflix España (@netflixes)

  Osim toga, i u Netflixovom su dokumentarcu fotografije iz njezine mladosti. Koliko je vidljivo da se tada obična djevojka pretvorila u sliku, mnogi kažu, savršenstva putem plastičnih operacija – zaključite sami… (miss7.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje