Utorak, 19. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

My special wedding day: Vjenčanje iz snova potpuno besplatno, prijavite se!

Preuzmite sliku

Zaljubljeni ste? Želite li krunisati svoju ljubav brakom i organizovati vjenčanje iz snova? Ako je vaš odgovor DA, onda je ovo idealna prilika za vas.

Predstavljamo vam novi projekt, zanimljivu, jedinstvenu i drugačiju emisiju „My special wedding day“ – prvi put u Bosni i Hercegovini.

Zabavite se, igrajte i uživajte, a na poklon možete dobiti kompletnu organizaciju vjenčanja o kojem ste oduvijek maštali. I to potpuno besplatno!

 • „My special wedding day“ je emisija zabavnog karaktera kroz koju će gledaoci moći vidjeti sve faze planiranja vjenčanja, a učesnici, zaljubljeni parovi, ludo će se zabaviti kroz zanimljiva takmičenja.

  Oni najsretniji i najspretniji će osvojiti vrijednu nagradu – kompletnu organizaciju vjenčanja, medeni mjesec, ali i druge vrijedne nagrade.

 • Da bi osvojili nagradu, parovi moraju proći kroz razne simpatične izazove i takmičenja – posebno koncipirana na muško-ženskim odnosima, kako bi pokazali koliko su spremni na zajednički život i sve ono što ih čeka nakon vjenčanja.

  Autorica i producentica emisije, Arijana Klačar-Raonić, dugogodišnja je producentica i urednica na FACE televiziji iza koje stoji mnoštvo uspješnih projekata, tako da i od ove emisije možemo očekivati samo najbolje i s nestrpljenjem čekati ovaj originalni TV-format uz koji će gledaoci sigurno uživati.

  Autorica ističe da je za prijavu i mogućnost učestvovanja u emisiji potrebna samo ljubav. Zato ne gubite dragocjeno vrijeme i prijavite se već danas.

  Požurite i ostvarite svoje najveće želje. Možete se prijaviti na e-mail: myspecial.weddingday@hotmail.com ili na broj telefona 062/747-351.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje