Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mračni brak Christine Ricci: Muž me tukao i pljuvao, sve je gledao naš sin…

Preuzmite sliku

Zvijezda filmova ‘The Addams Family’ i ‘Monster’, Christina Ricci (40), trenutačno proživljava porodičnu dramu.

Strani mediji su se raspisali kako je glumica preko suda riješila da joj suprug, snimatelj James Heerdegen, ne smije prilaziti na manje od 90 metara. Sve to zbog navodnog porodičnog nasilja.

Sve je, kako ona kaže, počelo u decembru 2019. kad je James ‘tukao, pljuvao po njoj i ismijavao je glasajući se poput svinje’. Nasilje se ponovilo i u junu 2020. kada je Heerdegen suprugu navodno zgrabio za zapešća, vukao je i bacio na kamin, zbog čega je zadobila posjekotine i modrice.

  • Međutim ni tu nije bio kraj. James je još jednom izgubio živce, pljunuo je suprugu i gađao je šoljicom kafe i stolcem, čemu je svjedočio njihov sin Freddie (6).

    Glumičina advokatica Samantha Spector kaže kako njezina klijentica ima fotografije ozljeda koje joj je nanio suprug te ih je spremna dostaviti sudu.

  • – Mislila sam da će me ubiti, pogotovo nakon što mi je krajem 2019. rekao: ‘Mogao bih se sažaliti nad tobom jedino kad bi bila raskomadana na komadiće’ – ispričala je glumica pred sucem u Los Angelesu koji je Heerdegenu izrekao zabranu prilaženja njoj i sinu.

    Ricci je u srpnju prošle godine podnijela zahtjev za razvod. Tada je tražila potpuno skrbništvo nad sinom, ali parnicu je usporila pandemija. Par se vjenčao 2013., a vezu su započeli 2011. nakon što su se upoznali na setu serije ‘Pan Am’. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,