Četvrtak, 16. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mlada glumica otkrila zašto se ne voli fotografisati s obožavateljima

Preuzmite sliku

Radi se o glumici Emmi Watson, koja je svjetsku slavu stekla u filmovima o malom čarobnjaku Harryju Potteru   

Mlada britanska glumica razlikuje se od većine svojih kolegica.

Radi se o glumici Emmi Watson, koja je svjetsku slavu stekla u filmovima o malom čarobnjaku Harryju Potteru. Slatku Emmu uskoro ćemo gledati i u jednom of najiščekivanijih filmova godine, “Ljepotica i zvijer”, a posljednjih dana, svi mediji pišu o njoj i filmu.

 • Tako je u jednom intervjuu, glumica otkrila i zašto se ne fotografiše s obožavateljima. “Sjedit ću i odgovarat ću na svako pitanje koje imate za mene, ali ne mogu se fotografisati. Moram pažljivo birati trenutke za komunikaciju s obožavateljima te napraviti razliku između onih koji se samo žele pohvaliti da su se slikali sa mnom i onih kojima ću uljepšati dan. Djeci baš nikada ne kažem ne”, objasnila je.

  U istom je intervjuu otkrila i kako ne voli pričati o privatnom životu, ali ne zato što misli da je zvijezda, nego si ne želi komplikovati život.

  “U Hollywoodu se dogodi da se osobe s kojima se zabavljaš, upletu i u priču oko filma, koji trebaš promovisati i sve to postane jedan veliki cirkus. Ne bih voljela da osoba s kojom sam, pomisli da je i ona dio showa.”

  “Brojni ljudi iz industrije su mi to zamjerili, no nikome neću dopustiti da mi naruši privatnost. I agenti su me upozoravali da radim veliku grešku, no nisam imala problem reći im da se sad moram vratiti u školu ili biti kući s mačkama, kako bi vratila ravnotežu. Mislili su da sam luda, no baš suprotno, ne želim postati takva”, zaključila je holivudska miljenica.

  Zanimljivo je i kako je Emma nedavno iznervirala neke obožavatelje, kada se na naslovnici časopisa Vanity Fair pojavila u toplesu. Napali su ju “jer stalno ističe kako je feministkinja, no očito joj nije dovoljno da ima svu odjeću na sebi i tako bude uspješna te uzor mladim ženama”. (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje