Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mila Kunis otkrila kako je dobila ulogu u Ludim 70-ima: Lagala sam kreatorima serije

Preuzmite sliku

Glumica Mila Kunis potvrdila je za Vanity Fair dugogodišnju glasinu o tome kako je ulogu Jackie Burkhart u Ludim sedamdesetima dobila tako što je lagala o svojim godinama.

Kunis je tada imala 14 godina, ali je kreatorima serije rekla da ima 18, kako bi mogla doći na audiciju, budući da je televizijska mreža tražila samo starije tinejdžere za glumce.

“Kruže glasine da sam možda lagala o svojim godinama, a možda i nisam. Željela bih sada vrlo jasno staviti do znanja da sam lagala. Učinila sam to”, rekla je Kunis i dodala kako su producenti znali da ima 14 godina u vrijeme kad se serija počela snimati.

“Bilo je to u doba procvata pristupa da su starija djeca glumila mlađu, a ja sam zapravo bila u godinama lika kojeg glumim. Tada me nisu tretirali kao manje vrijednu. Da me neko od članova glumačke postave tretirao tako, drugi bi se član zauzeo za mene”, rekla je glumica.

Kunis će ponovo glumiti Jackie u nadolazećem Netflixovom nastavku, seriji Lude 90-e, ali streaming gigant još nije objavio datum izlaska. Glumica je prošlog mjeseca obećala obožavateljima da su Lude 90-e “vrlo slatke”, dodavši: “Svako ko je ikada gledao ili volio Lude 70-e, bit će zaista sretan zbog serije.” (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,