Utorak, 19. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Michael Schumacher tajno snimljen u bolničkom krevetu: Fotografije na crno dostigle cijenu od 1,2 miliona eura

Preuzmite sliku

Supruga Michaela Schumachera, Corinna, obratila se policiji da poduzme nešto protiv osobe koja je fotografisala njenog supruga u krevetu, nakon čega je na crnom tržištu ta fotografija ponuđena za prodaju po cijeni milion funti.

Javnost već šest godina nema gotovo nikakve direktne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg prvaka Formule 1, a njegova supruga Corinna već godinama insistira na privatnosti smatrajući kako zdravlje Schumachera nije javni, već privatni interes.

Britanski Mirror ekskluzivno je objavio informaciju da je Schumacher prošle godine u Ženevi fotografisan kako leži u krevetu, a da je nedugo nakon toga nepoznata osoba prokrijumčarila fotografiju iz njihovog doma u Švicarskoj i stavila je na crno tržište po cijeni od milion funti (1,2 miliona eura).

Kada se javila u policiju, Schumachera supruga kazala je da fotografije ulaze u privatnu sferu njihovog života, a ona je, prema pisanju ovog medija, tražila da policija učini nešto protiv osobe koja stoji iza ovoga.

Podsjećamo, Schumacher je 29. decembra 2013. godine doživio tešku povredu glave u padu na francuskom skijalištu blizu Meribela, a istog dana prebačen je u bolnicu i od tada nema puno informacija o njegovom zdravstvenom stanju, prenose mediji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje