Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Michael Douglas osvojio Emmya i zavapio: ‘Želim vidjeti svoga sina! Drže ga u samici…’

douglassuze
Preuzmite sliku

Michael Douglas došao je sam na dodjelu Emmyja , bez supruge Catherine Zeta-Jones, ipak, napustio je show s kipićem u ruci, nagrađen je za ulogu u filmu “Behind the Candelabra” o pijanistu Liberaceu

douglassuze

U govoru je javno zahvalio svojoj porodicu, spomenuvši suprugu Catherine i troje djece – Dylana, Carys i najstarijeg Camerona, koji je u zatvoru.

– Nadam se da će mi dopustiti da vidim svog najstarijeg sina Camerona – zavapio je s pozornice vremešni glumac.

Glumčev 34-godišnji sin završio je u zatvoru 2010. zbog dilanja metamfetamina i kokaina u New Yorku. Trenutno je u samici jer je u januaru pao na testiranju za droge. Dvije godine nema pravo primati posjete, a iz zatvora može izaći tek 2018.

– Moj sin bio je ovisnik o drogama veći dio svog života. Napravio je prekršaj kao nenasilni zatvorenik i kaznili su ga. Govore mi da ga ne mogu vidjeti dvije godine. Sada je već prošla godina dana. Prvo sam bio razočaran u sina, a sada sam razočaran u sistem. Sjedinjene Države čine 5% svjetske populacije, a u našoj zemlji je iza rešetaka 25% svih zatvorenika u svijetu – rekao je Douglas nakon dodjele novinarima. (Jutarnji)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: