Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Merima Džeko i Mirza Šoljanin sklopili brak (FOTO)

merimamirza
Preuzmite sliku

Sinoć tačno u 20:30 h u hotelu Borići u Sjenici (Srbija) održano je dugo najavljivano i dugoočekivano vjenčanje između popularnog pjevača Mirze Šoljanina i Merime Džeko, sestre poznatog bh. reprezentativca Edina Džeke.

\"merimamirza\"Svadba je održana pred oko 400 zvanica a među zvanicama su bili prisutni i Merimini i Mirzini osim porodice nihovi prijatelji koji su doputovali iz svih krajeva svijeta. Mirza i Merima su svoje sudbonosno “DA” izjavili pred matičarem koji je posebno za tu priliku došao u hotel i vjenčao ih pred oko 400 zvanica.

Sve vrijeme vladala je odlična atmosfera uz odličnu narodnu i zabavnu muziku. Tačno u 23.00 sata je uslijedila i svadbena torta kojom su počašćeni svi prisutni. Što se tiče poznatih lica, uz Edina Džeku, primijećena je i poznata manekenka Amra Silajdžić koja živi u Los Anđelesu.

Kao što se moglo jučer i pročitati u medijima Amra i Edin su ozvaničilli svoju vezu putem Twittera, a sinoć se moglo vidjeti kako zajedno plešu, ispijaju koktele i vode ugodne razgovore. Svadba je protekla u najboljem redu, a fešta se nastavila do zore.

Oko 2 sata ujutru na scenu je sa svojim bendom izašao i Mirza Šoljanin koji je sa svojom suprugom Merimom otpjevao nekoliko svojih hitova i tako oduševio prisutne. Svadba se nastavila do 4 sata ujutru uz njihove najbliže prijatelje i porodicu.{igallery id=\”4536\” cid=\”50\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”10\”}

Tuzlanski.ba / izvor: www.zenica24sata.com

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: