Petak, 21. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Menadžerica Michaela Schumachera otkrila tajnu koju joj je povjerio prije nesreće

Preuzmite sliku

Početkom naredne godine navršit će se pet godina od teške nesreće u Francuskoj nakon koje se proslavljeni vozač Formule 1 Michael Schumacher nalazi u indukovanoj komi.

Kako bi sačuvali mir unutar porodice, Michaelova menadžerica Sabine Kehm najzaslužnija je osoba čijom je brigom umanjen teret javnosti koja se posljednjih godina “otima” za bilo kakvu informaciju o slavnom sportisti.

Ipak, u medijima se pojavila njena izjava za koju se pretpostavlja da je data na sastanku sa najuticajnijim medijima 2016. godine, kada je Sabine izjavila šta joj je prije nesreće rekao Michael, prenosi “Azra”.

“Uopšteno gledano mediji nikad nisu izvještavali o privatnom životu Michaela i Corinne. Dok je, na primjer, bio u Švicarskoj, bilo je jasno da je on samo još jedna osoba. Jednom mi je u privatnom razgovoru rekao: “Od sljedeće godine me više ne moraš zvati, nestajem iz javnog života”. Mislim da je to bio njegov tajni san. Da to može napraviti jednoga dana. Zato sada želim zaštititi njegove želje i ne dopustiti da išta procuri prema vani”, izjavila je Kehm.

Posljednjih pet godina koliko se Schumacher nalazi u kritičnom stanju, upravo zahvaljujući Kehm, u javnost ne dospijeva previše informacija o zdravstvenom stanju jednog od najboljih vozača Formule 1 svih vremena. (Tuzlanski.ba) 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,