Nedjelja, 18. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Menadžerica: Mariah Carey me zlostavljala i urinirala po meni

Stella je Liannu udarala po stražnjici i grudima, a čak je i urinirala po njoj. Nazivala ju je je*benom Armenskom ku*vom. Kada je Shakhnazarian ispričala Mariah sve što joj je Stella radila, dobila je otkaz.

Samo nekoliko sati nakon što je pjevačica Mariah Carey (48) tužila svoju bivšu asistenticu Liannu Shakhnazarian jer ju je potajno snimala, ona uzvraća udarac. Predala je tužbu u kojoj navodi da je bivša menadžerica pjevačice, Stella Bulochinkov, bila nasilna prema njoj i ponašala se rasistički.

Fizičko i psihičko nasilje nekoliko puta dogodilo se i dok je Mariah gledala, ali nije reagirala i pravila se da je to normalno. Stella je Liannu udarala po stražnjici i grudima, a čak je i urinirala po njoj. Nazivala ju je je*benom Armenskom ku*vom.

Lianna, dok je radila za pjevačicu, morala joj je biti na raspolaganju po cijele dane, a nije radila samo za nju već i za Bulochinkov. Iako su glavne optužbe protiv menadžerice, ima i nekoliko njih protiv pjevačice, za koju tvrdi da ju je također fizički i psihički zlostavljala.

Također, kada je Shakhnazarian ispričala Mariah sve što joj je Stella radila, dobila je otkaz. Inače, asistentica je imala platu od 200.000 eura, a prije otkaza se povisila na 280.000 eura. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,