Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Meghan razbjesnila Britance onim što je radila kod Ellen u emisiji: “Ovo je ponižavajuće”

Preuzmite sliku

Pojavljivanje Meghan Markle u emisiji Ellen DeGeneres iznenadilo je publiku širom svijeta, ali Britance je razbjesnilo ono što se događalo u emisiji.

Vojvotkinja Meghan je u emisiji pristala na prank te je, zezajući prodavače hrane, pristala raditi brojne neobične stvari. Meghan je radila čučnjeve, dodirivala se predmetima po licu te u jednom trenutku pila mlijeko iz flašice za djecu.

Te scene su razbjesnile dobar dio britanske javnosti, koji smatra da jednoj vojvotkinji ne pristaje takvo ponašanje čak ni u šali. Društvene mreže prepune su komentara o ponašanju Meghan Markle, a brojni joj zamjeraju što su ona i Harry napustili Veliku Britaniju u potrazi za privatnošću, a sada se stalno pojavljuju na televiziji.

Meghanini potezi u emisiji razbjesnili su i Piersa Morgana, koji je u kolumni za Daily Mail pozvao kraljicu i parlament da se Meghan Markle i princu Harryju oduzmu kraljevske titule.

“Sinoćnji debakl s Ellen razotkrio je želju Meghan Markle da bude slavna osoba na reality TV-u na C-listi, a ne kraljevska žena na A-listi. Čak bi i neka Kardashianka smatrala da je štos s uličnim prodavača ispod nje i da šteti brendu. Bilo je tako dječje i sramotno. Potpuno je ponižavajuće da se neko iz britanske kraljevske porodice tako ponaša. Ne samo zato što je Meghan Markle izgledala smiješno već zato što je Britansku monarhiju učinila smiješnom. Već sam to rekao, i ponovit ću: kraljica mora oduzeti vojvodi i vojvotkinji od Sussexa njihove kraljevske titule prije nego što njihova drska i pohlepna kampanja uništi sve što je kraljica radila”, zaključuje novinar. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje