Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Marjanu Mijajloviću dijagnosticiran benigni tumor, predstoji mu operacija

Preuzmite sliku

Jedan od najomiljenijih sportskih komentatora u Bosni i Hercegovini Marjan Mijajlović privremeno odsustvuje s malih ekrana iz zdravstvenih razloga.

  • marjan-miajlovic1
  • Kako je saopćeno, jučer je Mijajlović dobio visoku temperaturu i loše se osjećao, a nakon što je primljen u KCUS Sarajevo utvrđeno je da ima benigni tumor. Danas je trebao biti podvrgnut operativnom zahvatu, ali su doktori na čelu s Ismetom Gavrankapetanovićem odlučili da urade dodatne pretrage tako da će najvjerovatnije biti operiran u naredni utorak.

    Nikada se ovako u životu nisam prepao. Jučer sam se počeo spremati za utakmicu Sarajeva i Lecha, ali iznenada sam osjetio veliku mučninu i počeo sam se tresti od temperature. Nisam znao šta da radim jer do sada, hvala Bogu, nisam imao nikakvih zdravstvenih problema. U roku od jednog sata sam se našao u bolnici. Nakon detaljnih pretraga doktori su mi rekli da sam imao dosta sreće i da sam zakasnio 48 sata, nogu bi mi zahvatila sepsa i život bi mi visio o koncu“, kaže Mijajlović.

    Marjana su tokom jučerašnjeg dana obišli brojni sportisti, prijatelji i kolege kojima je zahvalan na bezrezervnoj podršci. – “Hvala svima što su u ovim teškim trenucima uz mene. Nadam se brzom oporavku. Posebno bih se želio zahvaliti ljubaznom osoblju na ortopediji“, poručuje Mijajlović.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje