Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mariah Carey u kući ima sobu u kojoj drži samo slatkiše

mariah-carey-and-nick-cannon
Preuzmite sliku

U našem domu postoje sobe u kojima se ne smije sjesti na kauč kako se ne bi uprljao i oštetio. Rijetko idem u to krilo kuće. Najviše vremena provodim u sobi sa slatkišima – rekao je Nick Cannon.

mariah-carey-and-nick-cannonU svojoj velebnoj vili u Los Angelesu Mariah Carey i njen suprug Nick Cannon uredili su jednu sobu isključivo za držanje slatkiša. Nick priznaje da kad je kod kuće vrijeme najradije provodi upravo u toj prostoriji gdje sa svojim 18-mjesečnim blizancima Moroccanom i Monroe uživa u čokoladama i lizalicama.

U našem domu postoje sobe u kojima se ne smije sjesti na kauč kako se ne bi uprljao i oštetio. Rijetko idem u to krilo kuće. Najviše vremena provodim u sobi sa slatkišima – rekao je voditelj reality showa “America's Got Talent” za časopis Us Weekly.

Iako uživaju u dekadenciji, Nick tvrdi da Mariah i on ne žele razmaziti djecu i uče ih da nisu sva djeca sretna kao njih dvoje.

Želim da odrastaju pomažući drugima. Mene je odgojila baka. Imali smo male prihode, ali ona je uvijek udomljavala djecu. Svima je pomagala i tako mi je bila divan uzor dok sam odrastao – ispričao je Cannon.

Tuzlanski.ba / Večernji.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: