Petak, 6. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mahir ima 21 godinu, zbog smrti majke umalo je napustio takmičenje: Ko je Gračanlija koji je pobjedio u Zvezdama Granda?

Preuzmite sliku

Pjevač Mahir Mulalić ovogodišnji je pobjednik muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”.

Mahir Mulalić ima 21 godinu i dolazi iz Gračanice, a mentor mu je bila pjevačica Marija Šerifović.

Vezano | Mahir Mulalić iz Gračanice pobjednik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” 

Mulalić je osvojio automobil, dvije pjesme i kompletan marketing od produkcije, a u svom prvom intervjuu je istakao da pobjedu posvećuje svojoj pokojnoj majci koja je preminula u toku njegovog učešća u takmičenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHIR MULALIĆ (@mahermulalic)

Mahir je bio spreman da napusti Zvezde Granda, a jedino je Marija Šerifović, čiji je bio kandidat, mogla da ga ubijedi da ostane, a sada je otkriveno i ponešto iz njegovog privatnog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHIR MULALIĆ (@mahermulalic)

Student je Mašinskog fakulteta i obožava da pjeva, a na festivalu “Banja Luka” osvojio je prvo mjesto.

Pored muzike, izuzetno voli i sport kojim se u slobodno vrijeme i bavi, a Mahir dodaje i da je karakterno vrlo komunikativan, ambiciozan i nestrpljiv.

Mahira su u toku takmičenja mnogi upoređivali sa Mirzom Selimovićem, koji mu je u toku takmičenja i pružio podršku, a pobjednik Zvezdi Granda ne krije da i privatno voli i sluša njegove pjesme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHIR MULALIĆ (@mahermulalic)

Podsjetimo, njemu je majka preminula 3. aprila u trenutku kada se on borio za finale, do kog je na kraju, stigao i trijumfovao.

– Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je… Mati je mati… Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam…Tvoja neizmjerna dobrota, duboko razumijevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živeti kroz nas… Ti si bila i ostala naše svjetlo.. Naš pobjednik… Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći… Još mnogo toga lijepog bih volio da ti kažem, ali ostavićemo to za naš budući susret… Volim te, majko – napisao je on tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAHIR MULALIĆ (@mahermulalic)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje