Subota, 28. Marta 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

258

OPORAVLJENI

5

UMRLI

4
Preuzmite sliku

Madonna u jakim bolovima: Podvrgava se suludim tretmanima kako bi izdržala tempo

Legendarna Madonna na jednoj je od najizazovnijih turneja u svojoj karijeri. ”Madame X” je naporna u toj mjeri da, osim što često radi pauze, podvrgava se i nekim od suludih tretmana kako bi izdržala izazove.

Sa ovakvim tempom teško bi se nosile i njene duplo mlađe kolegice, pa ne čudi što je kraljica popa sebi zadala strogi režim. Turneja ”Madame X”, koja je počela u septembru, na meti je kritika jer su neki od datuma otkazani, čak osam dosad. Razlog otkazivanja je Madonnaina teška bol i bila iscrpljenost, prenosi Azra.ba.

  • Spomenuti simptomi javljaju se uprkos svim pripremama kojima se Madonna podvrgla, a koje uključuju ledene kupke, masaže i transfuzije krvi. Iako nikome ne treba ništa dokazivati, odlučna je u tome da se show nastavi.

    – Presretna sam zbog koncerata koje radim svake večeri i odgoda mi je prava kazna. No, bolovi kroz koje prolazim su preveliki i moram odmarati kako bih se vratila jača i kako bismo zajedno nastavili putovanje kroz turneju ”Madame X” – kazala je Madonna. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,