Srijeda, 25. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Madonna pozvala Papu da popričaju o ‘nekim važnim stvarima’

Preuzmite sliku

Madonna bi željela razgovarati s papom Franjom o “nekim važnim stvarima” pa se nada da će on imati volje i vremena da se sastane s njom.

Kraljica popa upitala je u tvitu Papu bi li bio htio susresti se s njom, iako je njezina zadnja ispovijed bila poprilično davno. “Ja sam dobra katolkinja. Kunem se! Mislim, ne psujem!”, napisala je na Twitteru.

Madonna, čija je 40-godišnja karijera jednako poznata po hitovima na top listama i sukobima s Katoličkom crkvom, priznala je da je “prošlo nekoliko desetljeća” od njezine zadnje ispovijedi, ali bi ipak htjela pokušati. “Bi li se mogli sastati jedan dan i razgovarati o nekim važnim stvarima?”, upitala je pjevačica.

Iako Madonna nije jasno navela o čemu se radi, dala je naslutiti o čemu bi možda htjela razgovarati. “Izopćena sam tri puta”, napisala je. “Ne čini se poštenim.”

Prije nekoliko godina, 63-godišnja majka šestero djece koja je krštena i odgojena kao katolkinja rekla je voditelju emisije “The Late Late Show” Jamesu Cordenu da je bila “izopćena, otprilike, tri puta”.

Nije jasno je li pjevačica nagrađena Grammyjem bila ozbiljna. Međutim, tokom svoje karijere Madonna je ponosno iskoristila kontroverze koje je izazvalo njezino shvaćanje tema kao što su seks, istospolna ljubav i kršćanska simbolika.

Kad je u ljeto 1990. došla u Italiju u sklopu svoje treće koncertne turneje u svrhu promocije četvrtog studijskog albuma “Like a Prayer”, tadašnji papa Ivan Pavao II. pozvao je kršćane da ne idu na koncerte nazvavši njenu turneju “jednim od najsotonskijih nastupa u povijesti čovječanstva.”

Zvijezda je izazvala bijes Crkve i nakon nastupa u Rimu 2006. na kojem je “razapeta” na pozornici u sklopu nastupa.

Papa Franjo još nije odgovorio na Madonnin poziv na susret. (Agencije)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,