Srijeda, 30. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ljubomorni tipovi joj ne mogu oprostiti što ljubi čovjeka s invaliditetom: ‘Seks? O, itekako me može zadovoljiti’

Preuzmite sliku

Pojedini sebi dopuštaju i da Hannah drsko pišu što bi joj činili u krevetu.

Shane Burcaw i njegova supruga Hannah gostovali su prije nekoliko dana u YouTube serijalu naziva StyleLikeU te su progovorili o izazovima s kojima se susreću kao par.

A vrlo često su meta raznoraznih mrzitelja i zavidnika, koji naprosto ne mogu podnijeti što je jedna takva ljepotica izabrala muškarca s neuromuskularnom bolesti, a ne njih.

“Istina je, dobivamo jako puno komentara od heteroseksualaca koji misle da nije fer što sam sa Shaneom, mišljenja su da bih trebala biti s njima.

A često sebi dopuštaju i da mi vrlo detaljno pišu što bi mi oni činili u krevetu”, rekla je ta djevojka, koja se za Shanea udala u septembru 2020. godine.

 •  

  Shane i Hannah upoznali su se prije otprilike šest godina preko interneta, a ona je bila ta koja se Shaneu prva javila nakon što je vidjela dokumentarni film koji je govorio o njemu i njegovoj svakodnevici.

  Shane je rođen sa spinalnom mišićnom atrofijom, te je u invalidskim kolicima od druge godine.

  “Drugi muškarci kreću od pretpostavke da se zbog moje bolesti ne možemo seksati, ali to nije slučaj. Oh, kako bi se samo iznenadili. Naša intima čak ima i koristi od mog invaliditeta i nije da samo ja uživam.

 • Istina, nije baš kao u filmovima, ali u potpunosti sam sposoban (za seks)”, rekao je Shane i naglasio da je uglavnom on taj koji inicira vođenje ljubavi.

  “Kada je seks u pitanju, Shane u pravilu koristi svoj glas kako bi izrazio što mu godi ili što želi. Imamo i svoj tajni jezik pomoću kojeg zauzimam drugačije poze.

  U svakom slučaju imam osjećaj kao da poznajem njegovo tijelo i njegove želje jednako dobro kao što poznajem i sebe i svoje”, istaknula je, između ostalog, Hannah u intervju dugom dvadeset minuta.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje