Subota, 25. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ljubavni život Zdravka Čolića koji uspješno krije više od 20 godina

Preuzmite sliku

Legendarni pjevač je na javnoj sceni već pet decenija, ali svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

Iako je on od početka bio miljenik ženskog dijela publike, njegovo srce je osvojila njegova supruga Aleksandra, sa kojom je više od 20 godina u skladnom braku.

Čola i Aleksandra vjenčali su se 2001. godine, a tokom braka dobili su dvije kćerke, Unu i Laru.

Iako je Zdravko velika zvijezda, život svojih kćerki i privatnost svoje supruge odlučio je sebično da čuva za sebe.

Ipak, nekoliko puta je javno govorio o svojoj supruzi i početku njihove ljubavne priče.

“Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života”, rekao je pjevač jednom prilikom za magazin Hello.

On je tada otkrio da mu je Aleksandra uvijek bila velika podrška.

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovjek nekako prepozna osobu koju bi opet rado vidio, uhvati neku emociju koja bez riječi govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najljepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da odeš od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu”, ispričao je Zdravko Čolić, pa dodao:

“Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je vjerovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.”

Malo je poznat podatak da se Aleksandra Čolić može vidjeti u posljednjem kadru spota za pjesmu “Tebe čuvam za kraj”, koji je snimljen u Lisabonu.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje