Petak, 22. Februar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ljubav sa seta “Igre prijestolja”: Vjenčali se Rose Leslie i Kit Harington

Britanski glumac Kit Harington, koji je srca žena širom svijeta osvojio ulogom Jona Snowa u seriji “Igra prijestolja”, jučer je izrekao sudbonosno “da” svojoj dugogodišnjoj djevojci, glumici Rose Leslie koju smo također mogli gledati u hit seriji HBO-a.

Nedugo nakon što su se 2012. godine upoznali na setu serije “Igra prijestolja”, glumci Kit Harington i Rose Leslie započelu su ljubavnu vezu koju su ove subote ozakonili brakom u škotskom dvorcu Wardhill koji je već 900 godina u posjedu porodice 31-godišnje glumice.

Na lokaciju vjenčanja ovih su dana užurbano pristizale zvijezde serije “Igra prijestolja” uključujući glumice Emiliu Clarke, Sophie Turner i glumca Petera Dinklagea.

“Dugo sam planirao kako ću to izvesti. Htio sam provesti žaruljice kroz krošnje kako bi sve bilo romantično, ali onda smo se zatekli na selu, pod predivnim nebom pa sam odlučio uraniti”, izjavio je Kit nakon zaruka s glumicom pred koju je kleknuo tokom opuštenog vikenda koji su proveli na britanskom selu.

Rosie je zadivila haljinom s dugim rukavima ukrašenoj čipkastim cvjetnim detaljima na materijalu tila, dok je na glavi je nosila cvjetnu krunu uz dodatak dugog vela. Ime dizajnera njene vjenčanice još uvijek je nepoznanica. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,