Ponedjeljak, 27. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Lijepa advokatica Johnnyja Deppa nakon suđenja ostvarila najveći uspjeh u karijeri

Preuzmite sliku

Camille Vasquez, advokatica koja je bila dio tima Johnnyja Deppa u sudskom sporu protiv Amber Heard, dobila je unaprjeđenje u advokatskom uredu Brown Rudnick.

Iz ureda su objavili kako su je unaprijedili u partnericu, što je kruna njene advokatske karijere.

U objavi također stoji da je promaknuće posljedica njenog izvrsnog rada na slučaju Depp protiv Heard, koji su mediji prozvali showbiz suđenjem stoljeća i koji je imao ogroman publicitet, prenosi index.hr.

 • Zbog Vasquez je advokatski ured promijenio uobičajenu praksu

  William Baldiga, izvršni direktor advokatske firme Brown Rudnick, je napisao kako im je čast zaželjeti Camille dobrodošlicu među partnere: “Prije smo obično unaprjeđenja objavljivali krajem fiskalne godine. Ali Camilleina izvedba u slučaju u kojem je zastupala Johnnyja Deppa dokazala je svijetu da je ona već sada spremna za sljedeći korak.”

  “Nevjerovatno smo ponosni na nju i veselimo se njenom doprinosu kao naše najnovije partnerice”, dodao je Baldiga.

  Vasquez je izjavila kako je oduševljena odlukom svojih kolega te da je ponosna na talentovani tim s kojim sarađuje.

  Podsjetimo, Camille Vasquez je za vrijeme trajanja sudskog spora postala prava zvijezda. Naklonost javnosti je stekla svojim oštrim stilom ispitivanja, kojim je Amber Heard u više navrata dovela u neugodnu situaciju, baš kao i njenu advokaticu.

 • Osim svojim nastupom, Vasquez je privukla pažnju i svojom ljepotom, a zbog nekoliko zagrljaja s Deppom ljudi su čak pomislili da su u vezi. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje