Ponedjeljak, 5. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

‘Lepa Brena za četiri osobe’: Za doček Nove godine uz pjevačicu morate izdvojiti pravo bogatstvo

Preuzmite sliku

Za ulazak u novu godinu sa ovom zvIJezdom fanovi moraju da izdvoje pozamašnu sumu novca.

Lepa Brena je godinama na vrhu domaće estrade, te ulazak na njene nastupe mnogo košta.

Naime, svako ko bude želio da u 2023. godinu uđe uz njene hitove, moraće da izdvoji popriličnu svotu – jeftinija karta je 300, dok je skuplja 350 eura, prenosi Kurir.

Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s folk zvijezdom, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mjesto za sjedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi. Svako piće koje nije u karti, moraće dodatno da se plati.

Iz ekskluzivnog lokala u kojem će nastupati, razliku u cijeni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mjesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.

 • Od izvora bliskog pjevačici saznaje se da je Brena ovaj nastup debelo naplatila – čak 100.000 eura, što ju je svrstalo u najplaćenije pjevače u novogodišnjoj noći. Balkanska zvijezda će i reprizu Nove godine pjevati u Beogradu, ali na drugom mjestu, za takođe veliki honorar.

  Za razliku od ove godine, prethodnu je pjevačica dočekala radno na Kopaoniku i za taj angažman je bila plaćena, kako su tvrdili izvori, 65.000 eura. Njoj je ta tezga uletjela u posljednji čas, nakon što je otkazan novogodišnji nastup na Crnogorskom primorju. Godinu prije toga se odmarala, pa je bila u svom domu na Bežanijskoj kosi.

  Sada je odlučila da bude blizu kuće i zabavlja beogradsku publiku, koja će morati dobro da se isprsi. Zbog paprene cijene karata, mnogi su već počeli da se šale koristeći čuvenu repliku iz filma “Tijesna koža”, koju izgovara Milan Lane Gutović kao Srećko Šojić dok mu pjevačica pjeva u kafani: “Lepa Brena za četiri osobe za 1.400 eura”.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: ,