Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Leonardo DiCaprio prekida s djevojkama kad bi napunile 25 godina

Preuzmite sliku

Razbili su nam sve iluzije o Leonardu DiCapriju, evo zašto ostavlja djevojke…

Izvor je ispričao za strane medije što se krije iza svih tih prekida i žena koje su ‘prodefilirale‘ kroz njegov život.

Nakon što smo doznali da je glumac Leonardo DiCaprio prekinuo četverogodišnju vezu s glumicom i modelom Camilom Morrone, baš kad je ona navršila 25 godina, i prohodao s tri godine mlađom Ukrajinkom Marijom Beregovom, mnogi su se mediji prisjetili “ljubavnog obrasca” holivudskog šarmera.

A to pravilo kaže da glumac nikad javno ne izlazi sa ženom starijom od 25 godina što se lijepo vidi i na grafu koji si je neko dao truda složiti i objaviti na internetu, a koji prikazuje sve njegove djevojke od 1999. godine.

  • Naime, izvor blizak glumcu, koji se proslavio ulogom u filmu Titanik, a koji je snimljen prije nego je rođena njegova bivša djevojka Camila, a bome i nova odabranica Maria, za Page Six je objasnio što zapravo stoji iza takvog Leovog životnog odabira.

    “Kad djevojke napune 25 godina, one traže nešto više. Žele se udati i skrasiti. To nije ono što Leo želi. On ne želi porodicu niti želi biti sa ženom koja će ga na to tjerati”, ispričao je neimenovani izvor.

    “Čim upozna djevojku, sat počinje otkucavati. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako mu se pokuša previše približiti”, dodao je.

    Podsjetimo, iako je izvor potvrdio za medije da je glumac u srpnju prekinuo s Camilom, nije otkrio i razloge prekida. No, zanimljivo je kako je do njega došlo vrlo brzo nakon što je ona ugasila 25 svjećica na rođendanskoj torti.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje