Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kylie Jenner čeka da joj sin naraste i da sam sebi ime

Preuzmite sliku

Kylie Jenner podsjetila je javnost da njezin sedam mjeseci star sin još uvijek nema ime.

Dječak je na svijet stigao u februaru, a iako su ga Kylie i njezin dečko Travis Scott namjeravali nazvati Wolf, brzo su se predomislili. Prošlo je sedam mjeseci od njegovog rođenja, a njihovo drugo dijete još nije dobilo ime. Tokom druge sezone reality showa The Kardashians, Kylie je progovorila o imenu sina i otkrila da se zakonski još uvijek zove Wolf Webster, iako joj je želja da se to promijeni.

Kako je otkrila, danas joj se čini da je osjećala pritisak da bebi da ime i pristala je na Wolf, ime koje joj je dan ranije sugerirala sestra Khloe. Ime joj se isprva svidjelo, no kako je vrijeme prolazilo, sve manje joj se činilo da je odabrala pravo ime. Sad je pojasnila zašto se ime zakonski još nije promijenilo i zašto javnosti ne otkriva koje bi ime mogli dati dječaku.

Čekamo da naraste i sam sebi da ime

“Zaista nismo imali ime. Mislila da će nam pasti na pamet kad ga vidimo. Ali nije”, rekla je Kylie i dodala da ga je nazvala Wolf kad je trebala potpisati rodni list jer je “osjećala pritisak”.

“Nazvali smo ga Wolf i odmah nakon što sam potpisala rodni list, pomislila sam: Što sam to učinila?” rekla je i otkrila da se Travis neprestano premišlja oko imena.

“Travis mu je već nekoliko puta mijenjao ime. Svidi mu se, a onda ga sutra opet želi promijeniti. A ja sam rekla: Ne možemo ovo ponoviti”, rekla je i našalila se da sad čekaju “da maleni naraste i sam sebi da ime”. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,