Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kraljica traži voditelja profila na Instagramu: Kriteriji za izbor su i više nego visoki, a uslovi zavidni…

Preuzmite sliku

Oglas za pomoćnika za komunikaciju za starije zaposlenike objavljen je na web stranici Kraljevskog domaćinstva, a nudi plaću od 30.000 funti za vođenje službenog Instagram profila kraljice.

U godini u kojoj su manje više svi, silom prilika zbog zaključavanja i pandemije, postali ovisni o društvenim mrežama, i britanska je kraljica odlučila pobrinuti se da njeni društveni profili izgledaju dobro, prenosi 24sata.hr.

Pa ako postoje neki maheri društvenih mreža koji su također veliki obožavatelji kraljevske porodice, onda imamo vrlo uzbudljive vijesti za njih.

Naime, kraljica zapošljava voditelja Instagram profila, a najbolji dio je što ćete za objavu njenih slika i vijesti biti plaćeni oko 30.000 funti, odnosno ovisno o iskustvu, piše The Sun. Budući da je riječ o velikom iznosu, pretpostavlja se da je riječ o godišnjoj plaći, što bi značilo da će mjesečno biti plaćeni oko 2.500 funti.

Oglas za pomoćnika za komunikaciju objavljen je na web stranici Kraljevskog domaćinstva.

Traži se voditelj kraljevskih profila

Sretni kandidat vodit će društvene mreže Buckinghamske palače i mora imati ‘kreativan nos’ i ‘oko za dizajn’.

Povrh svega, oni će također biti zaduženi za obavještavanje kraljevskog osoblja i održavati 1200 zaposlenika u toku s događajima u Buckinghamskoj palači.

Štaviše, kraljica traži nekoga ko se ‘digitalno tečno izražava’ te ima ‘izvrsne copywriting’ vještine i idealno je da ima fakultetsku diplomu.

Ni jedna dva radna dana neće biti ista. I dok budete informisali druge, imat ćete ‘iznimne prilike za razvoj vlastite karijere’, navodi se u opisu posla.

– Ovdje ne stojimo mirno; i bit ćete ohrabreni da napravite uticaj na srce svjetski poznate institucije – navodi se u oglasu.

Sretni podnositelj zahtjeva kojem se ponudi posao radit će u palači od ponedjeljka do petka, ukupno 37,5 sati sedmično. Imat će 33 dana godišnjeg odmora te plaćen ručak. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje