Srijeda, 29. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kralj telenovela: Ima 51 godinu i proglašen je za najseksipilnijeg muškarca

Preuzmite sliku

Već dvije godine za redom magazin “Glamour” je proglasio meksičkog zavodnika Fernanda Colungu za najseksipilnijeg glumca.

Krajem devedesetih godina prošlog vijeka meksičke telenovele su zaživjele na malim ekranima te su ljudi oduševljeno gledali rasplet ljubavnih situacija, ali i najzgodnije glumce.

Jedan od najpopularnijih definitivno je bio tamnoputi ljepotan Fernando Colunga, koji je glumio u “Esmeraldi”, “Istinskoj ljubavi”, “Zori”…

Zgodni Meksikanac je oduševljavao svojom pojavom, a osim što se pojavljivao u sapunicama, on je glumio u preko 200 filmova.

  • Danas Fernando ima 51 godinu, a mnogi kažu da izgleda dosta mlađe te da je sada u najboljim godinama. Zato su ga u magazinu “Glamour” dva puta zaredom proglasili za najseksipilnijeg glumca.

    Iako privatni život vješto krije od medija, pa ni na svom profilu na Instagramu ne voli da kači intimne fotografije, Fernando je trenutno sam, a izjavio je da planira da osnuje porodicu jednog dana.

    Colunga je posljednju seriju “Passion and Power” snimio prije godinu dana, a i dalje živi na staroj slavi, u čemu mu umnogome pomaže seksi izgled. (super žena)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje