Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kralj instagrama i multimilioner stigao u Split: Dan Bilzerian sa djevojkama odmara na jahti

Preuzmite sliku

‘Jahta je toliko velika da nije stala na Zapadnu obalu. Tamo su natočili gorivo i produžili dalje’, rekli su Splićani koji su se zatekli u blizini bogataša, piše 24sata.

Amerikanac Dan Bilzerian (39) godinama nosi titulu jednog od najvećih playboya, čime se redovno hvali na društvenim mrežama. Uvijek je okružen hrpom golih djevojaka, a već je nekoliko puta suspendovan zbog objave eksplicitnih materijala.

Osim toga, kralj Instagrama uživa i u putovanjima, a danas se na društvenim mrežama pohvalio kako je stigao u Split.

Podijelio je fotografiju aviona čim je sletio. Bilzerian nije otkrio koliko je djevojaka poveo sa sobom, a na snimkama koje je objavio pokazao je ‘tek’ njih tri.

Odmarali su na luksuznoj megajahti, a na snimkama se vidi i veliki bračni krevet koji ga je dočekao. Konobari su mu odmah išli u susret kako bi ga počastili pićem. Kofere nisu imali u planu odmah raspakirati…

– Jahta je toliko velika da nije stala na Zapadnu obalu. Tamo su natočili gorivo i produžili dalje – rekli su Splićani koji su se zatekli u blizini.

Kako bi se okrijepili nakon putovanja, Bilzerian i djevojke počastili su se ručkom. Na velikom staklenom stolu bilo je postavljeno nekoliko tanjira i čaša, a stol je bio ukrašen morskim školjkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Dan Bilzerian inače je i kockar, a na njegovom stilu života zavide mu mnogi. No, slažu se kako ipak sve u čemu uživa ne može finansirati pokerom te kako se cijelo vrijeme u biti hvali bogatstvom svog oca koji je nekada bio jedna od najvećih ‘faca’ na Wall Streetu.

No, to, čini se, Bilzeriana ne smeta previše. On i dalje redovno ažurira svoj Instagram. Djevojke koje poziraju s ‘bahatim kraljem’ uglavnom su supermodeli, zgodne influencerice i porno glumice.

Ovaj multimilioner novac je prošle godine zaradio na dva načina: njegova firma je prodavala dionice, a novac je prikupljao i dugovanjem. Prema posljednjim podacima Forbesa, Dan je zaradio 25 miliona kanadskih dolara (više od 31 milion KM) od izdavanja dionica, 19 miliona kanadskih dolara (više od 24 miliona KM) od konvertibilnog duga i 23 miliona kanadskih dolara (više od 29 miliona KM) od kratkoročne mjenice. Prema tome, njegova je firma imala novac ponajviše od drugih ljudi. Mahinalno troši pa je Bilzerian u 2019. ‘spiskao’ 67 miliona kanadskih dolara (više od 85 miliona KM). (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje