Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kraj ljubavi najdugovječnijeg para hrvatske estrade: Petar Grašo i Danijela Martinović više nisu zajedno

Preuzmite sliku

Pjevačica Danijela Martinović (49) i njezin dugogodišnji partner pjevač Petar Grašo (45) više nisu ljubavni par.

Nakon više od 24 godine partnerstva pjevačica Danijela Martinović (49) i pjevač Petar Grašo (45) stavili su tačku na “i” svog ljubavnog odnosa.. Vijest se poput bombe proširila domaćom estradom, a mnogi vele kako se nadaju da se ljubav još može spasiti. Kako doznajemo, jedan od najdugovječnijih parova domaće estrade već neko vrijeme ne živi zajedno, ali šta je tačno prethodilo raskidu dugovječnog odnosa još se ne zna.

Svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dvije decenije, a kroz sve ovo vrijeme su o njoj rijetko progovarali, ali činjenica je da se uz nju ne veže niti jedan skandal. Vezu nikada nisu okrunili brakom, a par je više puta istaknuo da svoju vezu drže za sebe, prenosi Večernji list.

 • Grašo je kao član žirija u showu “Zvijezde – ljetni hit” otkrio kako je upoznao Danijelu.

  -Ispričat ću vam jednu kratku priču – započeo je tada nakon nastupa 43-godišnje profesorice informatike iz Zadra Anite Nikić koja je otpjevala Magazinovu pjesmu ‘Svileni’ u spomenutom showu.

  – Ovu je pjesmu napisao Tonči Huljić, otpjevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na Dori bio autor pjesme ‘Boginja’ koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi – objašnjavao je Petar i dodao kako je to izgledalo za vrijeme Dore.

  – I on je tada bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol do i mislim si: ‘Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva ‘kiki-riki-miki-moj’. Meni tu ništa nije bilo jasno – opisao je Splićanin.

  – Na kraju je ta ‘mala’ već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit! – otkrio je Petar svima koji je u posljednjem intervjuu za Večernji list s početka ove godine otkrio kako su Danijela i on proveli karantin.

 • – Karantin smo proveli u splitskoj kući u krugu porodice. Bavili smo se sitnicama oko kuće i svim onim svakodnevnim stvarima koje nismo stizali zbog putovanja i odsutnosti proteklih godina – kazao je pa istaknuo odluku da svoju vezu drže dalje od medija. – Naša odluka od samog početka bila je da ćemo privatan život držati podalje od očiju javnosti. Vjerujem da je svakom normalnom čovjeku porodica utočište i luka u koju ne puštaš ulazak baš svakom ko to naumi – pojasnio je tada. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje