Utorak, 24. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Konstrakta kritikovana zbog uskršnje fotografije, zašto se pojavljuje slovo “Z”?

Preuzmite sliku

Srpska predstavnica Konstrakta danas je u centru pažnje nakon što je objelodanjen navodni dio koreografije, konkretno zbog stočića koji prikazuje slovo “Z”, a sa kojim je Konstrakta pozirala na Uskršnjim fotografijama objavljenim sinoć, zdrava umjetnica podijelila je video svoje hit pjesme “In corpore sano” koja se puštala tokom jedne vožnje na ringišpilu.

Dok se bura oko prazničnih fotografija za Vaskrs još nije slegla, Konstrakta je podijelila sa svojim pratiocima snimak iz luna parka i to sa čuvenog ringišpila koji se zove „balerina“, i napisala „Uspjela sam u životu“ – jer se tokom te vožnje čula njena hit pjesma „In corpore sano.“

 • Što se praznika tiče, ona je podijelila veoma zanimljivu kreaciju, odnosno jaja sa njenim i likom čuvene pjevačice Bjork.

  “Srele se Bjork i dve Konstrakte”, piše na fotki koju je objavila.

 • Konstrakta se još uvijek nije direktno oglašavala povodom navoda o “Putinovim stočićima” koji navodno simbolizuju slovo “Z”.

  RTS je, s druge strane, oštro demantovao učitavanja u kojima se navodi da Uskršnja fotografija nagovještava Konstraktinu podršku ruskoj invaziji na Ukrajinu.

  Portal Nova.rs je i prvi ekskluzivno objavio fotografiju stola koji će srpska predstavnica na Evroviziji koristi kao svoju scenografiju u Torinu.

  Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, Italiji, zahvaljujući pobjedi sastava Måneskin na Pjesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pjesmom „Zitti e buoni”.

  Biće ovo treći put da se takmičenje održi u Italiji, poslije 1965. godine u Napulju i 1991. godine u Rimu.

  Takmičenje će se sastojati iz dva polufinala koja će se održati 10. i 12. maja i finala koje će se održati 14. maja 2022. godine.

  40 zemalja će učestvovati na takmičenju. Armenija i Crna Gora će se vratiti nakon odsustva 2021. godine, dok je Rusija diskvalifikovana sa takmičenja. (Nova.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje