Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Knjiga.ba: Erotska trilogija “Pedeset nijansi” i dalje apsolutni hit!

pedeset-nijansi1
Preuzmite sliku

Knjiga “Pedeset nijansi – Oslobođeni”, treći je dio planetarnog književnog fenomena, erotske trilogije autorke E. L. Džejms, a pojavio se još 29. septembra i na knjiga.ba

pedeset-nijansi1

Avanture Anastazije Stil i Kristijana Greja privukle su nezapamćenu pažnju čitalaca širom svijeta. Tako je ova trilogija sa obje strane Atlantika oborila rekorde u prodaji kako štampanih tako i elektronskih izdanja,

“Uzbudljivo finale priče koje je cijeli svijet s nestrpljenjem iščekivao. Saznajte kolika je snaga ljubavi. Romantičan i neobuzdan, ovo je serijal koji će vas opsjedati, posjedovati i zauvijek se vezati za vas”. poručuju iz naše “knjižare modernog duha”.

Trilogija “Pedeset nijansi” dobiće uskoro i svoju filmsku verziju koja je već podigla mnogo prašine u Holivudu, ponajviše zbog izbora glavnih glumaca. To je samo podstaklo prodaju knjiga, pa se tako na prvom mjestu američkih lista, knjiga “Pedeset nijansi Siva” nalazila više od dvadesetak sedmica.

Tek prošle nedjelje knjiga je “pala” na drugo mjesto, nakon što su najveću prodaju zabilježili novi memoari o ubistvu Bin Ladena.

knjiga-citaonica

Od 01.11. 2012 – Ide i novi krug naše “čitaonice” a svoje tekstove šaljite na grad.koji.volim@gmail.com

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: