Četvrtak, 9. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Kćerka razvratnog milijardera: Živim s ocem, njegovom ženom i ljubavnicama

Preuzmite sliku

Lucciana Benyon, 19-godišnja kćerka bogatog nasljednika industrije duhana Traversa Beynona, poznatog kao Candyman, koji je zbog svog načina života prozvan ‘australskim Hughom Hefnerom’, progovorila je o svom životu u luksuznoj vili “Candy shop” u kojoj živi sa svojim dvjema sestrama, bratom, ocem, njegovom ženom Taeshom – i njegovim ljubavnicama.

Ljepotica koja gradi karijeru modela sebe opisuje kao djevojku otvorenog uma pa joj život s ‘tatinim brojnim ženama’ ne pada teško.

Mlada Lucciana je uprkos velikom bogatstvu svoga oca s 15 godina pronašla prvi posao u McDonaldsu, a očeva poliamorija nije nešto što bi i sama željela probati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Travers Beynon (@traversbeynonofficial)

“Mislim da je takav način života imao najveći uticaj na moj život, uz moju mamu i tatu. Sretna sam što su me naučili prihvaćati različitosti i razmišljati izvan okvira. Kada ste odgajani u drugačijoj i neobičnoj okolini, to vam otvara oči za druge stvari. Smatram sebe blagoslovljenom što živim u toj kući i ništa ne bih mijenjala. To je i dalje normalna porodična kuća. Da, tata ima ženu i još nekoliko djevojaka, ali svi smo mi porodica. Jako puno se zabavljamo, ali i radimo puno više jer imamo veliku ‘porodicu’. Živjeti s mojim ocem je jako zabavno. On zna kako živjeti i pokazuje svima kako da izvuku ono najbolje od života”, rekla je mlada nasljednica u jednom intervjuu.

Iako se njenog oca optuživalo da je seksist, ona te optužbe odbacuje.

“On ima nekoliko djevojaka u isto vrijeme i svi žive zajedno. Lično to ne bih mogla, ali ako njemu uspijeva, nemam ništa protiv toga”, rekla je ponosna kći.

Ne razumije zašto je javnost toliko zgrožena ponašanjem i bahatošću njezina oca.

“On je okružen lijepim ženama, voli ih razmaziti i čini sve da se one dobro osjećaju. Mislim da je smiješno što ga ljudi optužuju da žene svodi na nivo seksualnih objekata. Šta je s milionima žena koje same objavljuju polugole selfije na društvenim mrežama i imaju milione pratitelja? Žene trebaju imati izbor da se izraze”, tvrdi Lucciana.

Strog, ali pravedan otac

Također je otkrila da je njezin otac dosta konzervativan i strog pa je jednom kaznio na tri mjeseca jer se iskrala iz kuće bez njegova znanja.

“Mnogi misle da djeca bogatih roditelja sve lako dobiju i da je to lagodan život, ali moj tata nije takav. Moj brat i ja smo vrlo rano počeli raditi u McDonaldsu. Prva lekcija koju nas je naučio bila je o vrijednosti novca – a to ne možeš naučiti, ako sam nisi zaradio vlastiti novac. On nam nikada nije kupovao sve što bismo poželjeli”, rekla je Lucciana, koja sada gradi svoju karijeru modela te se nada da će ići stopama svoje majke Ninibeth Leal, koja je osvojila titulu Miss svijeta 1991. godine.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje