Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kćerka Mustafe Nadarevića postala mama, rodila je djevojčicu

Preuzmite sliku

Pratioci su primijetiti kako malena nalikuje na ujaka Ašu, Nanina brata, a ona se našalila pa dodala kako je to zato jer su oboje ćelavi

Novi član stigao je u naš klan, napisala je Nana Nadarević, kći pokojnog glumca Mustafe Nadarevića. Ona i dugogodišnji partner Silvije Pleština presretni su što su postali roditelji, a na društvenim mrežama podijelili su i fotografije malene djevojčice, kojoj su dali ime Rumi.

  • – Dobrodošla Rumi – dodala je novopečena majka. Otkrila je da je Rumi ozbiljna i da već pozira bolje od mame i tate. Na fotkama pozira s malenom i partnerom, a komplimenti i čestitke samo su pristizali u komentarima.

    Lijepe riječi uputile su joj Ella Dvornik, Lana Klingor Mihić, Mia Kovačić, Viktoria Rađa, Iva Radić

  • Nana je inače vrlo aktivna na Instagramu i ima više od 25 hiljada pratitelja. O neobičnom imenu koje su odabrali za curicu nisu se još oglasili, ali Nana i sama ima nesvakidašnje ime, o čemu je prije nekoliko godina govorio njezin otac, legendarni glumac Mustafa:

    – Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku.

  • Mnogi su primijetili kako djevojčica nalikuje na svog ujaka Ašu, Nanina brata, a ona se našalila pa u svom stilu dodala kako je to zato jer su oboje ćelavi.

  •  

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje