Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Kćerka Monice Bellucci neodoljivo podsjeća na glumicu

Preuzmite sliku

Deva inače na društvenim mrežama ima 600.000 pratitelja, a nerijetko dobija komplimente i pohvale. I dok je majka potiče i “gura” u svijet mode, njen otac, glumac Vincent, malo je diskretniji prema njoj.

Jabuka ne pada daleko od stabla. Ovu izlizanu frazu često koriste za kojekakve usporedbe, ali u slučaju manekenke Deve Cassel (17) i glumice Monice Bellucci (57) ona se ispravno koristi.

  • Naime, kćerka Deva krenula je stopama mame Monice te sve više privlači pažnju objavama i fotografijama na društvenim mrežama.  Nerijetko su to i profesionalni angažmani, poput onog prošlog ljeta u kojem je upravo s mamom pozirala za Vogue. Kad mama pozira, Deva je ne dolazi gledati, i obrnuto.

    – Ona i ja se ne svađamo, ja se trudim biti dobra majka i stvarno je želim usmjeriti u pravom smjeru – rekla je u razgovoru za talijanske medije prošle godine Monica.

  • Potkraj turbulentne 2021. pozirala je i za španjolski magazin Glamour, ali ovog puta bez majke. Kosa, obrve, smiješak, sve na njoj podsjeća na Monicu iz mlađih dana dok je kao manekenka pozirala za Dior, Dolce & Gabbanu te mnoge druge modne brendove.

  • Deva inače na društvenim mrežama ima 600.000 pratitelja, a nerijetko dobija komplimente i pohvale. I dok je majka potiče i “gura” u svijet mode, njen otac, glumac Vincent Cassel (55), malo je diskretniji prema njoj. Ponosni otac nerijetko objavi fotografije iz mladosti, dok je Deva bila zaigrana djevojčica, prenosi 24sata.hr.

  • Monica i Vincent u braku su bili 14 godina, a rastali su se 2013. godine. Osim Deve, zajedno imaju kćer Leonie (11).  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje