Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kaznila ga policija: Bivši golman Zmajeva zbog 25 KM se oglasio na Facebooku

Preuzmite sliku

Nekadašnji golman reprezentacije Bosne i Hercegovine, Kenan Hasagić, oglasio se na društvenoj mreži Facebook, nakon što je na kućnu adresu dobio prekršajni nalog od 50 maraka jer je stvarao prekomjernu buku, piše Radiosarajevo.ba.

Jedan od najboljih posljednjeratnih čuvara mreže u našoj zemlji, koji je branio za visočku Bosnu, Željezničar, Gaziantespor, Istanbul BB… a trenutno radi u stručnom štabu reprezentacije BiH sa Robertom Prosinečkim, na Facebooku je opisao sve šta se dogodilo, a mi njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

“Je li neko čuo za prekršajni nalog zbog stvaranja prekomjerne buke izduvnog sistema-auspuha vozila??? Prvi put u životu se susrećem sa izricanjem ovakve kazne… Subahanallah i šta sve čovjek neće doživiti. Kao prvo ovaj isti dotični policajac izdvoji mene iz kolone vozila da bi me zaustavio i prekontrolisao. A onda, dva dana poslije stiže mi ova čestitka. Prosto da ne povjeruješ. Kaznu dobijam za stvaranje prekomjerne buke. Je li moguće da dotični policajac nikad nije čuo za sportski izduvni sistem kod sportskih vozila??? Izgleda da je zabranjeno u našem gradu Sarajevu voziti sportski automobil. Sram i stid da te bude Mufide Mehmedspahiću”, objavio je Hasagić na Facebooku.

Bivši golman je tako na kućnu adresu dobio prekršajni nalog sa uplatnicom od 50 maraka.

U slučaju da odluči platiti kaznu u predviđenom roku od sedam dana, dovoljno će biti da ispuni uplatnicu na 25 KM.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,