Ponedjeljak, 30. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Katie Price 17. put operisala grudi, žali što ih je povećala: “Bole me, prevelike su za mene”

Preuzmite sliku

Nakon što je prije par mjeseci prekinula sa zaručnikom Carlom Woodsom, Price je odlučila da je vrijeme za novo povećanje grudi. Njeni prijatelji misle da je samo pitanje mjeseca kad će ih ponovno izvaditi

Britanski model Katie Price (44) žali se da je u ‘agoniji’, nakon posljednjeg, sedamnaestog povećanja grudi, a nezadovoljna je i zbog toga što su trenutačno još i ‘nakrivljenije’, piše The Sun.

Nakon što je prije par mjeseci prekinula sa zaručnikom Carlom Woodsom (33), Price je odlučila da je vrijeme za novo povećanje grudi. Iako ih je već pokazala na brojnim snimanjima, upravo joj grudi na koje je toliko ponosna uzrokuju tegobe.

– Katie su mučile nove grudi jer su prevelike za njenu sićušnu građu, pa je stalno bole leđa – tvrdi izvor i dodaje da Price noćima ne spava jer se ne može udobno smjestiti, pa često razmišlja je li joj to trebalo.

– Iste je probleme imala i zadnji put kad je ugradila masivne implantate i to je bio velik dio razloga zašto ih je dala izvaditi 2016., ali se nadala da će ovaj put biti drugačije – dodaje izvor.

Njeni prijatelji misle da je samo pitanje vremena kad će ih ponovo izvaditi. Također, Price je uvjerena da njene grudi izgledaju ‘klimavo’ i da je jedna veća od druge. Izvor tvrdi da stalno gleda svoje fotografije i ispituje bliske ljude oko sebe ‘izgledaju li neujednačeno’.

Katie je bila odlučna postati ‘vlasnica’ najvećih grudi u Britaniji kada je obavila svoju 16. operaciju grudi. Međutim, eksperiment bi prema svemu sudeći mogao biti kratkog vijeka.

Price je svoju priču s estetskim zahvatima započela 1998. godine, kada je prvi put otišla ‘pod nož’ kako bi povećala grudi. Još je jednom povećala grudi 1999., kada je bila poznata kao Jordan, a tada je došla do veličine 32D (FRA 85D), da bi zatim godinu dana kasnije stigla na veličinu 32G (FRA 85I).

Nakon što je 2007. upoznala svog prvog muža, Petera Andrea smanjila je grudi, a onda se ponovno odlučila na povećanje par godina kasnije. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,