Subota, 23. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Karleuša o Vranješu: “Šizofrena budaletino u Bosni znaju da si fašističko i rasističko go*no”

Preuzmite sliku

Veliki skandal se isprva dogodio na Božić, kada se pročulo da se pjevačica i fudbaler razvode zbog poruka, zbog kojih je Duško Jeleni navodno i oduzeo mobilni telefon.

Nakon što je beogradski Kurir objavio fotografije na kojima se navodno vidi kako Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ razgolićeni i u vrlo opuštenoj atmosferi pričaju preko Face Timea, JK se oglasila na društvenim mrežama.

Nedugo nakon osvrta na pojavljivanje spornih fotografija, za sve medije napisala je i nekoliko rečenica upućenih Ognjenu Vranješu: 

“Sim medijima za ognjena vranješa:

Ti crve mali nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno! Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne napamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš, ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!!

Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-džabe ti je!

Po cenu mog života, po cenu da se razvedem a neću, po cenu da mi prete smrću-ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro ku*čića koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti-ti crve meni ne možeš ništa!

Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Ni kao fudbaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pi*kica željna slave koju nikad nećeš imati a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se sad zajedno crve!

Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačiće a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku!

Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to ni jedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo seme devijantno!

Ti si završio svoje.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje