Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kanye je mokrio po Grammyju: ‘Vjerujte mi, ja neću prestati’

Preuzmite sliku

I baš kada su korisnici društvenih mreža pomislili kako ih Kanye West (43) ne može više ničim iznenaditi, on je upravo dokazao suprotno.

Skandalozni reper je na Twitteru objavio video na kojem, ni više ni manje nego – urinira po nagradi Grammy.

– Vjerujte mi, ja neću prestati – napisao je u opis snimke koju je u kratkom roku pogledalo više od deset miliona ljudi.

Međutim nije se Kanye zadržao samo na uriniranju. Objavio je i stotine stranica vlastitih ugovora u kojima je, među ostalim, izrazio žaljenje zbog nedostatka Afroamerikanaca na visokim pozicijama.

Također, napao je izdavačku kuću Universal tvrdeći da je potpisao preko deset ugovora s njima i da su ga pokušali ‘živoga pokopati’.

Prema onome što je objavio muzička industrija veliki dio postotka uzima sebi. Osim toga, puno je skrivenih troškova, a njemu kao muzičaru tako ne ostane gotovo ništa.

Izjavio je kako neće izdati više muzike dok ga Sony i Universal ne oslobode svojih ugovora i pitao je ‘svakog advokata u svijetu’ da pregleda te ugovore.

Otkrio je i kako je njegova advokatica supruga Kim Kardashian (39) koja je nedavno progovorila o njegovom bipolarnom poremećaju.

  • Inače, reperova kandidatura za američke predsjedničke izbore u novembru nije prihvaćena u Ohiju, odlučio je nedavno Vrhovni sud te savezne države.

    West je kandidaturu predao u 12 država: Arkansasu, Coloradu, Idahu, Iowi, Kentuckyju, Louisiani,  Minnesoti, Mississippiju, Oklahomi, Tennesseeju, Utahu i Vermontu. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,