Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kako danas izgleda i šta radi vragolasti Denis?

Preuzmite sliku

Justin Cooper bio je velika filmska glumačka zvijezda. U svijet glume ušao je s pet godina. Prvo je glumio u reklamama i gostovao u seriji Puna kuća.

Svijet je šarmirao ulogom dječaka Maxa u filmu Lažljivac s Jimom Carreyjem. Taj film premijerno je prikazan 1997. godine i bio je pravi hit koji je zaradio 125 miliona dolara, prenosi index.hr.

  • Malo prije svog desetog rođendana, 1998. godine Justin je glumio u komediji Vragolasti Dennis 2. Svi dobro znaju radnju tog filma – dječak uvijek nekako nanese štetu svom komšiji, gospodinu Wilsonu, koji onda bude bijesan.

    Glumio je u serijama The Boys Are Back i Brother's Keeper te je imao gostujuće uloge u serijama Hitna služba, General Hospital, Dječak upoznaje svijet, Pravda za sve i All About Us. Zbog svog glumačkog umijeća bio je nominovan za filmske nagrade.

  • Cooper je nedavno proslavio 33. rođendan i danas se više ne bavi glumom. Radi kao izvršni producent na The Ben Maller Showu na Fox Sports radiju. Svoj život drži podalje od javnosti.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,