Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kadrovi već viđeni: Novi video Jennifer Lopez podsjeća na spot pjevačice iz Srbije…

Preuzmite sliku

Jennifer Lopez objavila je novi spot za pjesmu “Pa Ti”, u kojem neke scene neodoljivo nalikuju na one iz spota Ane Nikolić i pjesmu “Bilo je lijepo”.

I dok cijeli svijet priča o novim pjesmama Jennifer Lopez i Malume “Pa Ti” i “Lonely”, mnogima u zemljama bivše Jugoslavije, za oko je zapelo nekoliko zanimljivih detalja koji su im se zapravo na prvi pogled učinili jako poznato.

Riječ je o sceni u kojoj Jennifer sjedi na terasi raskošne vile, čita vijesti o sebi u novinama, kosu ima skupljenu u peškir, a u ruci drži sunčane naočale. Ništa ne bi bilo sporno do gotovo identičnu scenu nismo imali prilike vidjeti već u februaru ove godine u spotu srpske pjevačice Ane Nikolić za pjesmu “Bilo je lijepo”.

Ana u svom spotu također sjedi u sličnom okruženju kao i Jennifer sa svim detaljima koje ima i ona oko sebe i na sebi, a čak imaju i sličan nakit. Zato nije trebalo proći puno vremena da krenu priče o tome kako se Jennifer inspirirala Aninim spotom ili ga, drugim riječima, kopirala.

Je li to uistinu tako, najbolje da procijenite sami.

Inače, 51-godišnja Jennifer i 26-godišnji Maluma snimili su dvije povezane priče u dva spota, a svi pričaju o njihovim vrućim i strastvenim scenama, plesnoj koreografiji, kao i tome da Jennifer nikada prije nije bolje izgledala, a mnogi se slažu da je nadmašila samu sebe.

Osim zajedničkih pjesama, Jennifer i Maluma snimili su i film, romantičnu komediju “Marry Me”, a pridružio im se i Owen Wilson. Film bi premijeru trebao imati u februaru 2021. godine. (Dnevnik.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,