Utorak, 19. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jusuf Nurkić u večernjoj šetnji sa poznatom srpskom modnom blogerkom (VIDEO)

Preuzmite sliku

Popularna “Zorannah” se u jednoj od svojih video avantura pojavila sa bosanskohercegovačkim košarkašem, igračem Denver Nuggetsa, Jusufom Nurkićem.

Zorana Jovanović, 25-godišnja modna blogerka iz Beograda, autorka je bloga “Zorannah’s Fashion Corner”. Studirala je na “Accademia Del Lusso” u Milanu, a svoj modni blog osnovala je 2011. godine. Danas je jedna od najuspješnijih modnih blogerki u Srbiji. Zorana ima svoj online shop, ima i svoj realni Pop-Up Shop u Delta City-u. Osim toga, Zorana redovno na svom “YouTube” kanalu objavljuje video snimke u kojima možete čuti njene savjete za njegu kože, kao i brojne modne i druge savjete. Jovanović ima preko 100.000 pratilaca na svom popularnom kanalu, a njevni video zapisi do sada bilježe preko 33 miliona pregleda.

U videu objavljenom nedavno Zorannah je bila u New Orelansu, kako je navela u Sjedinjenim Američkim Državama se srela sa brojnim svojim prijateljima. Među njima i sa košarkašem Denvera Jusufom Nurkićem, a sa pratiocima na svom instagram profilu podjelila je i fotografiju na kojoj ga ljubi. Doduše, jasno je napisala da je riječ o velikom prijateljstvu, piše Tuzlanski.ba.

Nakon što je Zorana konstatovala da će se Jusuf uskoro posvađati sa njenom prijateljicom, Nurkić je šaljivo prokomentarisao: Da je mala “luda kao puška”,

Šetnju i zezanje sa popularnim “Jukom” možete pogledati na 6:21.

Još jedna fotografija sa Nurkićem i njegovim saigračem, Italijanom Danilom Galinarijem.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje