Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Julia Roberts se suočava sa optužbama za zlostavljanje i smrt polusestre

Preuzmite sliku

Julia Roberts (52), kojoj tepaju američko srce, zgodna žena, pritome je i oskarovka, i glumica koja uživa slavu u svim dijelovima svijeta, suočava se s ozbiljnim optužbama ovih dana.

Julia nije na meti kritika fanova već zaručnika svoje polusestre.

Krenimo ispočetka; Nancy Motes, 38-godišnja Julijina polusestra umrla je prije šest godina. Autospijom je utvrđeno da se Nancy predozirala. 2014.godine, Craig Harvey, šef forenzičke medicine, potvrdio je da je riječ o samoubistvu, jer je u Nancynom tijelu pronađeno nekoliko različitih supstanci. Utopila se u kadi nakon što je uzela lijekove. Ubrzo nakon tragedije Roberts je u intervjuu za “WSJ” magazin komentarisala da je porodici teško pala njena smrt, prenosi Azra.ba.

-Ovo slama srce. Smrt se desila prije samo 20 dana, ne postoje riječi kojima možemo opisati šta smo sve prošli tokom tih dana.

Međutim, ono što nije rečeno u intervjuu, i o čemu se samo šuškalo je da Julia nije bila u dobrim odnosima s Nancy, te da čak nije ni prisustvovala njenoj sahrani. Da među njima sijevaju varnice, ali ne one pozitivne, Nancy je otkrila prije smrti u intervjuu za „Daily Mail“.

-Kada sam pohađala srednju školu, jasno mi je stavila do znanja da sam debela. Nije to rekla na lijep način – tvrdila je Nancy.

 • Ostavila je čak i oproštajno pismo u kojem je između ostalog navela: “Moji takozvani brat i sestra (uz Juliju je mislila i na Erica Robertsa) nisu učinili ništa osim što su me doveli u najdublju depresiju. I danas, šest godina nakon njene smrti na Twitteru se Juliji obraća njen zaručnik John Dilbeck (37), optužujući je da je odgovorna za smrt polusestre.

  „Danas je moj rođendan, teško mi je što ga ne mogu proslaviti sa ljubavi svog života. Ovo smo mi, na moj zadnji rođendan koji smo zajedno proslavili“ – napisao je John na Twitteru, te dodao kako je Julia zlostavljačica.

 • „Budi iskrena Julia i priznaj da si zlostavljačica. Nisi ništa drugo osim bezosjećajna zlostavljačica. Još uvijek te krivim za smrt Nancy“.

  U izjavi za tablod „The Sun“ otišao je korak dalje kazavši da je slavna glumica bez srca.

  -Nikad je nije uvažavala. Daleko od očiju, daleko od misli – istakao je.

  Julia Roberts, zaključuju zapadni mediji, nikada, ali nikada neće komentirati ove optužbe. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje