Subota, 28. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Julia Roberts će nakon 20 godina glumiti u romantičnoj komediji, i to uz Georgea Clooneyja

Preuzmite sliku

Glumica Julia Roberts (54) otkrila da posljednjih dvadesetak godina nije glumila u romantičnim komedijama jer, kako navodi, nije pronašla ‘dovoljno dobru’. Ipak, sada je otkrila da ćemo ju gledati u filmu ‘Ticket to Paradise’.

– Kad bih pročitala nešto što bi bilo napisano na nivoufilma ‘Ja u ljubav vjerujem’ ili nešto što je zabavno poput filma ‘Moj dečko se ženi’, pristala bih na ulogu – rekla je glumica za New York Times Magazine.

No, sada se izgleda pojavio dovoljno dobar scenarij te joj u ruke dolazi scenarij filma ‘Ticket to Paradise’, Olivera Parkera.

Film bi trebao izaći 16. septembra, a u njemu će Julia Roberts glumiti s Georgeom Clooneyjem (60). Radnja filma prati priču razvedenog para koji putuje na Bali ne bi li nagovorio kćerku da ne ponavlja greške svojih roditelja.

 • Naime, holivudska zvijezda otkriva da su je u prihvatanju uloga djelimično sprječavale i obiteljske obaveze, prenosi 24sata.hr.

  – U posljednjih sam 18 godina dobila troje djece. To dodatno podiže ljestvicu jer se više ne radi samo o tome je li neki materijal dobar. To se mora uklopiti u jednačinu s radnim rasporedom mog supruga, školskim rasporedima naše djece i godišnjim odmorima – rekla je.

  – Toliko da ću se u nekim periodima života više fokusirati na to više nego na svoju porodicu, što mi je bilo teško prihvatiti – rekla je glumica te dodala i kako je ponosna na ulogu domaćice, ali i kako osjeća odgovornost da djeci pokaže kako može biti kreativna.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

  Prisjetimo se, Roberts je blizance (17) dobila sa snimateljem Danielom Moderom (52) s kojim ima i 14-godišnjeg sina Henryja, a nedavno je pratioce raznježila fotografijom blizanaca povodom njihovog rođendana.

  – 17 najslađih godina života – napisala je uz fotografiju s blizancima dok su još bili bebe. Njene obožavatelje ova je fotografija oduševila jer glumica rijetko objavljuje fotografije svoje porodice.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje