Četvrtak, 2. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Johnny Depp šokirao priznanjima o razvodu, porocima, porodici…

Da je njegov otac izgubio sav novac zbog poroka, Johnnyjev 16-godišnji sin saznao je od prijatelja u školi

O razvodu glumca Johnnyja Deppa i njegove mlađane supruge dugo se pisalo.

Amber Heard se požalila da ju je Johnny psihički i fizički zlostavljao, a njegovo divlje ponašanje i svjedočenja najbližih saradnika o načinu na koji glumac tretira sve oko sebe, potvrdila su sve o čemu je mlada glumica govorila.

Johnny, kojeg je razvod od voljene Amber itekako povrijedio, dao je intervju za magazin “Rolling Stone” u kojem je potpuno otvorio srce i otkrio šokantne detalje.

“Pao sam tako nisko da niže nisam mogao pasti. Sljedeći korak bio je – stići ćeš negdje s otvorenim očima, i otići ćeš zatvorenih očiju. Nisam mogao da podnesem svakodnevni bol”, iskreno je ispričao glumac.

Kako bi se suočio s osjećanjima i poradio na svom psihičkom zdravlju, počeo je da piše memoare, ali nije ih pisao trijezan.

“Svako jutro bih sipao votku i počeo da pišem sve dok ne bih toliko plakao da od suza više nisam mogao da vidim stranice. Pokušavao sam da shvatim šta sam uradio da sam to zaslužio. Pokušao sam da budem iskren prema svima, da pomažem svima… Istina mi je najvažnija. A sve ovo ipak se dogodilo”.

Johnny je progovorio i o novcu koji je izgubio kad je njegov život krenuo pogrešnim putem:

“Moj sin (16) je u školi morao da čuje kako je njegov stari izgubio sav novac, i to nije u redu.”

“Uvreda je kad kažu da sam potrošio 30.000 dolara na vino. Potrošio sam mnogo više…”, zaključio je slavni glumac. (gloria.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,