Petak, 24. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Jennifer Lopez prodaje vilu za 42 miliona: Privatno jezero, WC sa terasom, kino…

Preuzmite sliku

Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju nevjerovatnu vilu na ogromnom imanju za čak 42,5 miliona dolara – pogledajte šta sve posjeduje!

Jennifer Lopez je prošle godine pronašla ljubav svog života, a uskoro će pronaći i novi dom za sebe, svog supruga Bena Afflecka i njihovu djecu! Raskošna vila slavne pjevačice i glumice na Bel Airu, koja se prostire na osam hektara, trenutno je na prodaju, a u oglasima stoji da je cijena nevjerovatnih 42,5 miliona dolara.

Jennifer prodaje svoj luksuzni dom od oko hiljadu kvadrata koji se nalazi na oko osam hektara imanja kako bi se uselila u novi, piše People. Novi dom iz snova izabraće sa svojim suprugom, glumcem BeNnom Affleckom, za kojeg se udala u tajnosti na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu.

Pgevačica i glumac su prvo željeli da renoviraju vilu, ali su se ipak odlučili na prodaju. Nema šta ne posjeduje i pravi je raj za sva čula, a najzanimljivije je da Jennifer u okviru imanja gaji organsko povrće i da ima intimno jezero s pješčanom plažom. Vila posjeduje i kuću za goste okruženu zelenilom u kojoj maksimalno uživaju.

Devet spavaćih soba, trinaest kupatila, bioskopska sala sa 30 mjesta, amfiteatar, teretana, bazen, muzički studio, soba za masažu, dva kamina, biblioteke…

Sve ovo posjeduje vila Jennifer Lopez, a detaljnije pogledajte na snimku!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,