Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jennifer Lopez pravi najskuplje vjenčanje u Hollywoodu

Preuzmite sliku

Life & Style magazine je ekskluzivno saznao da Jennifer Lopez i Alex Rodriguez ne planiraju da štede na velikoj ceremoniji.

Kako je magazin prenio, J.Lo i Rodrigez planiraju da naprave najskupocjenije vjenčanje u istoriji Hollywooda. Izvor je objasnio da pjevačica i bivši sportista žele da nadmaše čak i Kanye Westa i Kim Kardashian koji su 2014. potrošili više od 12 miliona dolara na svoje vjenčanje.

“Alex je rekao da želi da se iskupi za svu dramu oko navodnih prevara i da želi da joj priredi vjenčanje iz snova. Pripreme su krenule, a ako je suditi po onome šta već sada rade, njihovi prijatelji neće biti iznenađeni ukoliko na kraju potroše više od 15 miliona dolara na ceremoniju” , objasnio je izvor.

Ipak, čak i suma od 15 miliona nije tako velika obzirom da par planira vjenčanje na nekoj skupocjenoj destinaciji. Prema riječima izvora, njih dvoje razmišljaju o Bahamima, mjestu gdje su se i vjerili, prenosi NN.

“Jennifer već zna šta će da obuče, ali i šta će sve biti posluženo od hrane” , nastavio je izvor. Samo će torta koštati više od 50,000 dolara, a biće poručena iz New Yorka”, navodi izvor magazina.

Kada su zvanice u pitanju, na vjenčanju će prisustvovati neka od najvećih imena filmske i muzičke industrije, ali i Alexove kolege iz svijeta sporta.

Alex navodno neće štedjeti ni na nakitu koji planira da pokloni svojoj dragoj, a obzirom da, prema riječima izvora, pjevačica tvrdi da joj je ovo posljednje vjenčanje – ne želi da štedi! (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje